Viesnīca Park Hotel “Latgola“

Tas ir mājas siltums, komforts un skaistākā Daugavpils ainava pašā pilsētas sirdī. Šī būs labākā vieta Jūsu atpūtai un biznesa darījumiem, jo šeit Jūs vienmēr jutīsieties īpaši un gaidīti.

Restorāns “PLAZA”

Restorāna PLAZA galvenā priekšrocība ir unikālais skats uz Daugavpils pilsētas ainavu no putna lidojuma, jo restorāns atrodas viesnīcas 10.stāvā.

Svētki “Latgolā”!

Svinam dzīvi un tās svētkus restorānā “PLAZA” ar brīnišķu panorāmu pār Daugavpils pilsētu! 

Eleganti divstāvu apartamenti

Numurs sastāv no trim izsmalcināti un moderni iekārtotām istabām. Ticiet mums, šeit Jūs atradīsiet savu kārotāko sapņu piepildījumu.

Numurs jaunlaulātajiem

  Mēs pārvērtīsim plašu luksa klases numuriņu par klusu un romantisku vietiņu tikai Jums diviem!

Biznesa klases numurs

Šis gaišais un plašais numuriņš ir Jūsu labākā izvēle kā darbam, tāpat arī atpūtai. 

Kuplām ĢIMENĒM draudzīga viesnīca – “Park Hotel Latgola”

Ikdienas steigā tik bieži mums trūkst laika, ko veltīt saviem tuvajiem un mīļajiem, no kuriem atbalsts mums ir nepieciešams visvairāk, kad kļūst pavisam smagi! Viesnīca “Park Hotel Latgola” ir īpaši draudzīga kuplām ģimenēm (2 pieaugušie + 2 bērni), jo piedāvājam naktsmājas divistabu lukss numurā, kur katrai no atvasēm būs sava gulta! Nesteidzīgas un sirsnīgas brokastis restorānā PLAZA būs labs jaunas dienas sākums!

Ideāla vieta svinībām - sauna džakuzi un VIP telpa!

Pēc saspringtas darba dienas mēs vēlamies piedāvāt Jums iespēju veselīgi atpūsties, tādēļ piedāvājam atjaunot labsajūtu saunā un burbuļojošā džakuzi! Atpūtas telpas ir paredzētas grupām līdz 20 personām un tās var izmantot gan dzimšanas dienu svinībām, gan citiem mazāk oficiāliem pasākumiem. Mūsu darbinieki parūpēsies, lai Jūsu pasākuma laikā būtu saklāts skaists galds ar gardiem ēdieniem, un Jums atliks vien atpūsties un priecāties!

Sporta pasākumu translācijas Lobby bārā!

Sporta mīļotājiem un translāciju skatīšanos draugu lokā cienītājiem, esam gatavi paziņot lieliskas ziņas! Viesnīcas "Park Hotel Latgola" Lobby bārā Jūsu uzmanībai tiek piedāvātas interesantāko sporta pasākumu translācijas.Nāciet uz Lobby bāru pašā pilsētas centrā!

Piedāvājumi

Skatīt visus »

Mūsu priekšrocības:

  • Pilsētas panorāma
  • Pilsētas centrs
  • Augstākais skatu punkts 
  • Komforts un gaume
  • Augsts apkalpošanas līmenis
  • Labākā kvalitāte
  • Plašs piedāvājumu klāsts
  • Vislaipnākā uzņemšana.